Omat tiedot
Käyttäjätunnus:
Salasana:
. . . . . . . . . . . . . .
Seuraa meitä FACEBOOKISSA.

Oiva-raportti

<< Takaisin

Tuotetiedot


Mate tee - Yuyo Citrus, Grapefruit & Rosehip teepussit, LUOMU, 14 kpl


EAN:5060476410005                  
Tuoteryhmä:Pussiteet
Tavarantoimittaja:Matelaituri Oy
Paino (netto/brutto):0,023 kg / 0,033 kg
Hinta:5,40 €
Kilohinta:234.78 €/kg
  
 
Vähän kuin TEETÄ mutta VAHVEMPAA
  kpl  

 

Suurenna kuva


   
     
     

Tämä brasilialainen luomu Yuyo-tee sisältää luomu yerba matea, sitruunalla maustettuna. Vaihapa aamukahvisi tähän raikkaaseen sitruunamateen ja saat enemmän antioksidantteja kuin vihreällä teellä!

Sisältää: nYerba matea "Meta Mate RAW"(83%) sitruunan ja appelsiinin kuorta, minttua ja ruusunmarjaa, luontainen greipin aromi (2%, ei luomu).

Teepussit ovat luonnonmateriaalia ja valkaisemattomia. Jokaista teepussia ei ole erikseen pakattu, ettei tulisi turhaa jätettä. Parempi näin.

Valmistus: jätä teepussi muutamaksi minuutiksi noin 80-asteiseen veteen. Ja hoplaa: juoma on valmis nautittavaksi. Voit juoda tätä herkkua myös kylmänä. Jätät vain teepussin kylmään veteen 10 minuutiksi.

Mate on piristävä juoma, jota valmistetaan yerba mate -puun kuivatuista lehdistä. Luonnon terveysjuoma sisältää paljon antioksidantteja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Matessa on kofeiinia, mutta se virkistää lempeämmin ja tasaisemmin kuin kahvi. Perusmaku on kitkerä ja maanläheinen. Mate on kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa se on rakastettu ja sosiaalinen juoma.

11 syytä juoda Matea:
1. energiaa
2. antioksidantit
3. kivennäisaineet
4. vitamiinit
5. painonhallinta
6. makeanhimon hallinta
7. aineenvaihdunta
8. vatsan toiminta
9. henkinen hyvinvointi
10. keskittymiskyky
11. palautusjuoma